SI
EN
Iskanje
Priljubljeni artikli
Košarica
SI
EN

O nas

Smo mlado podjetje v zasebni lasti, ki se ukvarja z uvozom in trženjem mednarodno uveljavljenih blagovnih znamk namenjenih segmentu gastronomije in vseh povezanih panogah. Z uvedbo spletne trgovine pa se želimo približati tudi končnim kupcem. Naš prioriteta in namen je ponuditi slovenskemu tržišču izdelke najvišje kakovosti.

Z inovativnim pristopom in enkratno, mlado in dinamično ekipo končnemu uporabniku na trgu pričaramo nove izkušnje pitja fantastičnih napitkov. Z našimi premium izdelki delimo strast in kreativnost z našimi kupci in končnimi uporabniki. Kreiramo nove trendovske koncepte in vrhunske kreacije za vaše goste in vas kot končne uporabnike. V Sloveniji že več kot 1500 lokacij prodaja naše izdelke!

Spletna stran je namenjena pregledu novosti za naše stranke, potencialne stranke in končne kupce prav tako pa z vami delimo preizkušene recepte za nepozabne napitke. Pri nas lahko najdete kakšno novo idejo ali navdih za zabavo ali pa popestritev vsakodnevne kave. Spletna trgovina je ustvarjena za vse, ki bi si želeli nekaj novega in drugačnega v svojih "kozarcih".

Vabljeni k ogledu naše spletne trgovine in nakupu vaših najljubših izdelkov!

 

Blagovne znamke

Je mednarodno uveljavljena, vrhunska francoska blagovna znamka, ki ponuja inovativne, gurmanske rešitve, zgrajene na osnovi več kot stoletja tradicionalnega znanja in izkušenj. Monin še dandanes ostaja družinsko podjetje od leta 1912, trenutno pa je zaupanja vreden partner in blagovna znamka za gostinske strokovnjake v več kot 150 državah.  Je dinamičen in vodilni akter na mednarodnem prizorišču industrije pijač. Njihov portfelj vključuje sirupe, sadne pireje, frapeje, likerje in prelive, ki so na voljo v več kot 150 okusih. Monin strastno zagovarja pristne občutke okusa in dosledno kakovostne, prvovrstne potrošniške izkušnje, dosežene s spoštovanjem našega okolja z naravnimi sestavinami in na ustvarjalen način. Kot zanimivost naj vam zaupamo še, da se vsak dan z izdelki Monin po vsem svetu naredi 8 milijonov pijač!

Nakupuj tukaj

Da bi dosegli pravo ravnovesje okusov in tekstur, čokoladni mojstri pri Monbani previdno izbirajo sestavine: najkakovostnejša kakavova zrna iz zahodne Afrike za 100% čisto čokoladne kakavovo maslo. Vsaka nota kakava je razkriva in izraža vso svojo moč, kot tudi svojo krhkost. To Francosko podjetje je bilo ustanovljeno leta 1934 in je tri generacije bilo »družinsko podjetje«. Pred leti je prišlo do prevzema lastništva in širitve podjetja. Ta širitev je potekala po stopnjah,  da bi ohranili osnove blagovne znamke: družinski duh, neodvisnost in strokovnost. Trenutno ponujajo zbirko več kot 250 specialitet, ki častijo pravo čokolado v vseh oblikah.

Nakupuj tukaj

Je inovacija na trgu hrane in pijače s stalnimi raziskavami in razvojem, ki temeljijo na največji pozornosti  zahtev potrošnikov. Foodness se osredotoča na proizvodnjo in distribucijo izdelkov, primernih za ljudi, ki slabše prenašajo določena živila in so posebej pozorni na sestavine in kakovost surovin. Prehrambeni izdelki so strogo brez hidrogeniziranih maščob, ne vsebujejo GSO in, kadar je to mogoče, ustvarjeni z organskimi surovinami, ne vsebujejo glutena, laktoze ali mlečnih izdelkov. Foodness uspe najti pravo rešitev za vsak življenjski slog s široko paleto izdelkov, ki so primerni tako za gostinstvo, kot domačo uporabo.

Nakupuj tukaj

Merrill J. Fernando je svoje življenje posvetil čaju, ko je v 50. letih 20. stoletja videl koncentracijo lastništva v čajni industriji v rokah nekaj velikih korporacij. To je vodilo k proizvodnji pravega in kvalitetnega čaja. Dilmah je vodila znamka pravega, ročno pridelanega in obranega čaja na svetu, ki stalno teži k nenehnem razvoju in iskanju novih inovativnih rešitev za svoje redne pivce.

Nakupuj tukaj

Podjetje Angostura je ena izmed vodilnih proizvajalcev ruma v karibskem okolju z odlično zbirko znamk ruma in je vodilni svetovni proizvajalec za grenčice na tržišču.

Nakupuj tukaj

Botran že več kot šest desetletij ustvarja rume v veliki gvatemalski tradiciji. Brezkompromisna predanost družini Botran k kakovosti in vrhunskemu okusu j prisotna na vseh stopnjah procesa, od polj sladkornega trsa z destilacijo, staranjem in končnim mešanjem.

Nakupuj tukaj

Estonija je država, ki se nahaja v severni Evropi in je bogata s čisto naravo in resničnimi ljudmi. Ta drobna dežela na obali baltskega morja velja za najbolj ekološko državo - veliko svežega zraka, gozdov, zemlje in morja. Estonski ljudje so znani po svojih pametnih, preprostih in razširljivih rešitvah. Vse je odvisno od strasti in to je prav tako pomembno pri ustvarjanju Crafterovega gina.

Nakupuj tukaj

Neposredno iz osrčja Mehike dobimo najbolj čisto in pristno tekilo v vseh svojih okusih. Ljudje tam jo gojijo in proizvajajo z ljubeznijo in več stoletno tradicijo.

Nakupuj tukaj

Hamilton Beach Blenders so znani po vsem svetu za izdelavo gladkih in slastnih mešanih pijač. Z inteligentnimi funkcijami, kot je patentiran sistem Wave Action, vam vedno ponujajo zmogljivost, ki jo potrebujete za gladke pijače.

Nakupuj tukaj

V začetku 20. stoletja je farmacevtski podjetnik Jacob M. Goldberg iz Frankfurta želel boriti proti tropskim boleznim s svojimi zdravilnimi napitki. V severno Indijo se je preselil v prizadevanju za svoj cilj, kjer so izdelki, ki jih je ustvaril, kmalu našli odobritev britanskih kolonialnih vladarjev. Kaj so nekoč bile tinkture, proizvedene v medicinske namene, so postale osvežilne brezalkoholne pijače znamke GOLDBERG.

Nakupuj tukaj

SALITOS je poletje, življenjski slog in užitek. Z leti se je dvignil na nivo vrhunskega piva v več kot 56 državah po vsem svetu.

Nakupuj tukaj

Predstavlja drugačno vrsto zabave z neobičajnimi okusi. Med vsemi vam ponujamo cimetovo tekilo.

Nakupuj tukaj

Navdihnili so bili indijski "chai wallahs", ki so stoletja kuhali čaj iz črnega čaja in prave začimbe, nato pa dodali mleko in med za končno pripravo. Vključevanje teh vzhodnih tradicij in njihovo mešanje z zahodnimi inovacijami so ustvarili svoj lasten premium izdelek z uporabo visokokakovostnih sestavin z robustnim, uravnoteženim okusom, predstavljenim v edinstvenem in privlačnem paketu. Chai je odličen napitek med kavo in čajem, ki si zasluži pravo mesto v kavarnah.

Nakupuj tukaj

Za izdelavo gina Whitley Neill se uporablja le najčistejša voda in vsaka od devetih botaničnih rastlin je skrbno izbrana, da se zagotovi najvišja kakovost. Napis "Made in England and Inspired by Africa" je v veliki meri opiše, kakšne so botanične lastnosti tega gina.

Nakupuj tukaj

Destilarna gina The City of London se je začela 20. decembra 2012 v koktajl baru Jonathan Clark v Bride Lane, v mestu London. Prvi džin, ki je zvest njihovim koreninam in je klasičen Londonski suh džin, kateremu se s časom pridružijo še ostali.

Nakupuj tukaj

Liverpool Gin je vrhunski organski gin, narejen iz čistih certificiranih organskih rastlin, ki proizvajajo izrazito aromatično pijačo.

Nakupuj tukaj

Skrbno izbrane surovine iz organske pridelave so rezultat izjemne vodke. Filtracija poteka skozi tri različne filter in zagotavlja perfektnih 39,2% alkohola. Je popolno ravnovesje med mehkobo in začinjenim okusom.

Nakupuj tukaj

Portobello Road gin sestavljajo skrbno izbrane brinove jagode v kombinaciji limonine lupine, grenke pomaranče in koriandra in tvorijo izjemno svež gin.

Nakupuj tukaj

Ekipa

 

Prodajna ekipa

Kreativna ekipa, v vsakem trenutku na voljo na vsakem koncu Slovenije. Se vidimo kmalu.

 

Tim Papež

Podravsko-Pomurska regija

+386 (0)31 261 809
tim@bar-media.si

David Avbelj

Osrednjeslovenka-Gorenjska regija

+386 (0)41 866 050
david@bar-media.si

Sanja Oprešnik

Koroško-Savinjska regija

+386 (0)40 414 744
sanja@bar-media.si

Rok Klobučar

Dolenjsko-Notranjska regija

+386 (0)41 844 220
rok@bar-media.si

 

 

Pisarna

 

Naročila in informacije

 

+386 (0)40 399 893
narocila@bar-media.si

Reklamacije

 

tadeja@bar-media.si

Računovodstvo

 

racunovodstvo@bar-media.si


Dobrodošli v spletni trgovini podjetja BarMedia d.o.o. Spletna stran vsebuje informacije o alkoholnih pijačah, zato je vstop dovoljen samo polnoletnim osebam.

S klikom na gumb Vstop potrjujete, da ste starejši od 18 let.