SI
EN
Iskanje
Priljubljeni artikli
Košarica
SI
EN

O nas

Bar media d.o.o. je mlado podjetje v zasebni lasti, ki se ukvarja z uvozom mednarodno uveljavljanih blagovnih znamk namenjenih predvsem segmentu gastronomije in vseh povezanih panogah . Podjetje je ustanovljeno z namenom ponuditi slovenskemu tržišču izdelke najvišje kakovosti.

Z inovativnim pristopom in enkratno, mlado in dinamično ekipo končnemu kupcu na trgu pričaramo nove izkušnje pitja fantastičnih napitkov. Z našimi premium izdelki delimo strast in kreativnost z našimi kupci in končnimi uporabniki. Kreiramo nove trendovske koncepte in vrhunske kreacije za vaše goste. V Sloveniji že več kot 1500 lokacij prodaja naše izdelke!

Vabljeni k ogledu naše spletne trgovine in nakupu vaših najljubših izdelkov!

Blagovne znamke

Z več kot 100 let izkušenj je Monin postal globalna znamka in prva izbira z več kot 140 okusov sirupov, pirejev, likerjev, prelivov, frappejev, itd...

Nakupuj tukaj

Francosko družinsko podjetje, ustanovljeno leta 1934, vodijo že tri generacije ljubiteljev čokolade, ki so omogočile, da Chocolaterie MONBANA postane ena najbolj ustvarjalnih v svojem sektorju. Prvotno specilaizirana za čokolado v prahu se je skozi leto uspešno razpršila in zdaj ponuja zbirko več kot 250 specialitet, ki raziskujejo čokolado v vseh oblikah.

Nakupuj tukaj

Znamka Foodnes nam ponuja velik spekter izdelkov brez dodanih aditivov in gensko spremenjenih vsebin. Njihov spekter sega vse od vročih čokolad do juhic.

Nakupuj tukaj

Merrill J. Fernando je svoje življenje posvetil čaju, ko je v 50. letih 20. stoletja videl koncentracijo lastništva v čajni industriji v rokah nekaj velikih korporacij. To je vodilo k proizvodnji pravega in kvalitetnega čaja.

Nakupuj tukaj

Podjetje Angostura je ena izmed vodilnih proizvajalcev ruma v karibskem okolju z odlično zbirko znamk ruma in je vodilni svetovni proizvajalec za grenčice na tržišču.

Nakupuj tukaj

Botran že več kot šest desetletij ustvarja rume v veliki gvatemalski tradiciji. Brezkompromisna predanost družini Botran k kakovosti in vrhunskemu okusu j prisotna na vseh stopnjah procesa, od polj sladkornega trsa z destilacijo, staranjem in končnim mešanjem.

Nakupuj tukaj

Estonija je država, ki se nahaja v severni Evropi in je bogata s čisto naravo in resničnimi ljudmi. Ta drobna dežela na obali baltskega morja velja za najbolj ekološko državo - veliko svežega zraka, gozdov, zemlje in morja. Estonski ljudje so znani po svojih pametnih, preprostih in razširljivih rešitvah. Vse je odvisno od strasti in to je prav tako pomembno pri ustvarjanju Crafterovega gina.

Nakupuj tukaj

Neposredno iz osrčja Mehike dobimo najbolj čisto in pristno tekilo v vseh svojih okusih. Ljudje tam jo gojijo in proizvajajo z ljubeznijo in več stoletno tradicijo.

Nakupuj tukaj

Hamilton Beach Blenders so znani po vsem svetu za izdelavo gladkih in slastnih mešanih pijač. Z inteligentnimi funkcijami, kot je patentiran sistem Wave Action, vam vedno ponujajo zmogljivost, ki jo potrebujete za gladke pijače.

Nakupuj tukaj

V začetku 20. stoletja je farmacevtski podjetnik Jacob M. Goldberg iz Frankfurta želel boriti proti tropskim boleznim s svojimi zdravilnimi napitki. V severno Indijo se je preselil v prizadevanju za svoj cilj, kjer so izdelki, ki jih je ustvaril, kmalu našli odobritev britanskih kolonialnih vladarjev. Kaj so nekoč bile tinkture, proizvedene v medicinske namene, so postale osvežilne brezalkoholne pijače znamke GOLDBERG.

Nakupuj tukaj

Ena najstarejših nizozemskih podjetij za alkoholne pijače, ki vam ponuja najširši spekter likerjev za koktajle.

Nakupuj tukaj

SALITOS je poletje, življenjski slog in užitek. Z leti se je dvignil na nivo vrhunskega piva v več kot 56 državah po vsem svetu.

Nakupuj tukaj

Predstavlja drugačno vrsto zabave z neobičajnimi okusi. Med vsemi vam ponujamo cimetovo tekilo.

Nakupuj tukaj

Navdihnili so bili indijski "chai wallahs", ki so stoletja kuhali čaj iz črnega čaja in prave začimbe, nato pa dodali mleko in med za končno pripravo. Vključevanje teh vzhodnih tradicij in njihovo mešanje z zahodnimi inovacijami so ustvarili svoj lasten premium izdelek z uporabo visokokakovostnih sestavin z robustnim, uravnoteženim okusom, predstavljenim v edinstvenem in privlačnem paketu. Chai je odličen napitek med kavo in čajem, ki si zasluži pravo mesto v kavarnah.

Nakupuj tukaj

Za izdelavo gina Whitley Neill se uporablja le najčistejša voda in vsaka od devetih botaničnih rastlin je skrbno izbrana, da se zagotovi najvišja kakovost. Napis "Made in England and Inspired by Africa" je v veliki meri opiše, kakšne so botanične lastnosti tega gina.

Nakupuj tukaj

Destilarna gina The City of London se je začela 20. decembra 2012 v koktajl baru Jonathan Clark v Bride Lane, v mestu London. Prvi džin, ki je zvest njihovim koreninam in je klasičen Londonski suh džin, kateremu se s časom pridružijo še ostali.

Nakupuj tukaj

Liverpool Gin je vrhunski organski gin, narejen iz čistih certificiranih organskih rastlin, ki proizvajajo izrazito aromatično pijačo.

Nakupuj tukaj

Skrbno izbrane surovine iz organske pridelave so rezultat izjemne vodke. Filtracija poteka skozi tri različne filter in zagotavlja perfektnih 39,2% alkohola. Je popolno ravnovesje med mehkobo in začinjenim okusom.

Nakupuj tukaj

Portobello Road gin sestavljajo skrbno izbrane brinove jagode v kombinaciji limonine lupine, grenke pomaranče in koriandra in tvorijo izjemno svež gin.

Nakupuj tukaj

Ekipa

 

Prodajna ekipa

Kreativna ekipa, v vsakem trenutku na voljo na vsakem koncu Slovenije. Se vidimo kmalu.

 

Tim Papež

Podravsko-Pomurska regija

+386 (0)31 261 809
tim@bar-media.si

David Avbelj

Osrednjeslovenka-Gorenjska regija

+386 (0)41 866 050
david@bar-media.si

Sanja Oprešnik

Koroško-Savinjska regija

+386 (0)40 414 744
sanja@bar-media.si

Rok Klobučar

Dolenjsko-Notranjska regija

+386 (0)41 844 220
rok@bar-media.si

 

 

Pisarna

 

Naročila in informacije

 

+386 (0)40 399 893
narocila@bar-media.si

Reklamacije

 

tadeja@bar-media.si

Računovodstvo

 

racunovodstvo@bar-media.si


Dobrodošli v spletni trgovini podjetja BarMedia d.o.o. Spletna stran vsebuje informacije o alkoholnih pijačah, zato je vstop dovoljen samo polnoletnim osebam.

S klikom na gumb Vstop potrjujete, da ste starejši od 18 let.