Preveri akcijske cene naših izdelkov – med njimi najdeš tudi TOP prodajne hite. Akcija velja do 29.02.2024 oz. do razprodaje zalog, zato pohiti!

V naši spletni trgovini najdete preko 600 različnih izdelkov, zato smo za vas zbrali aktualne ugodnosti, ki jih nudimo.


AKCIJSKA PONUDBA

Prihranite pri nakupu vaše najljubše pijače. V sklopu akcijske ponudbe, smo za vas pripravili prav posebne ugodnosti na izbrane pijače, katere lahko predstavljajo tudi lepo darilo za najrazličnejše priložnosti.


HOME BAR

Bi radi svojim prijateljem in najbližjim doma postregli perfektno pripravljen cocktail (koktajl), naj bo to gin tonik ali kak drug. Za vas smo skrbno izbrali sete žganih in brezalkoholnih pijač v kombinacij z ustreznimi začimbami.


DARILNI PROGRAM

Bi radi svoje prijatelje, najbližje in poslovne partnerje razveselili z izvirnim darilom? Za vas smo pripravi nabor izdelkov, ki bodo popolno darilo za najrazličnejše priložnosti.


BREZPLAČNA POŠTNINA

Za spletna naročila v skupni vrednosti nad 100 EUR, vam nudimo brezplačno dostavo na vaš naslov.  Prav tako vam nudimo možnosti osebnega prevzema na sedežu našega podjetja in sicer na Bar Media d.o.o. / Rošpoh – del 158E / 2351 Kamnica. Kako do nas? (klikni na povezavo).

Osebni prevzem je možen od:

PON. – ČET.: od 8.00 do 15.00 ure

PET.: od 8.00 do 14.00 ure

Zakaj opraviti nakup na naši spletni trgovini?

Radi bi izpostavili tri poglavitne prednosti in sicer:

ENOSTAVNO NAROČANJE

Svoj nakup lahko opravite kar iz domačega naslonjača.)

HITRA DOSTAVA

Pošiljko lahko na svojem naslovu pričakujete v roku 1-3 delovnih dni.

RAZLIČNE MOŽNOSTI PLAČILA

Hitro, varno in enostavno plačevanje.