Družbena odgovornost

 

V naši spletni trgovini bar-media.si boste našli  vse od sladkih napitkov, do sirupov za različne napitke,  čajev, tonikov, alkoholne pijače, in še mnogo več. Torej lahko trdimo, da Vam ponujamo vse za najboljše napitke v vseh letnih časih. Pri tem pa Vas želimo opozoriti na zmernost pri uživanju alkohola in sladkorja. Naj bo pitje alkoholnih pijač prijetna izkušnja in priložnost za sprostitev. Izdelke, ki jih ponujamo v spletni trgovini so cenjeni zaradi kvalitete, porekla in okusa, kar potrjuje vedno več zadovoljnih kupcev.

Kljub temu pa opozarjamo, da stalno ali občasno prekomerno uživanje alkohola prinaša veliko nevarnosti, tako za Vas same, vaše zdravje, kot za družbo kot celoto. Prosimo, da ste odgovorni do svojega zdravja in življenja in ne vozite pod vplivom alkohola saj s tem ogrožate sebe in vse okoli vas. Uživanje alkohola ne priporočamo nosečnicam ali osebam z določenimi bolezenskimi stanji (posvetujte se s svojim zdravnikom).

Minimalna starost za nakup v spletni trgovini bar-media.si je 18 let. Mladoletnim osebam je prodaja alkoholnih pijač prepovedana. Enako velja tudi za izdelke z nižjo vsebnostjo alkohola.