David Rio Chai Latte

David Rio Chai Latte je priljubljena linija napitkov, ki združuje bogate chai začimbe, kot so cimet, kardamom in ingver, s črnim ali zelenim čajem. Napitki so enostavne za pripravo in primerne za vroče ali hladne napitke.

Chai Latte

David Rio Chai Latte je priljubljena in nagrajena linija za tople ali hladne napitke, ki združuje bogate arome tradicionalnih chai začimb, kot so cimet, kardamom, ingver in nageljnove žbice, z osnovami črnega ali zelenega čaja. Te kremaste in aromatične mešanice so preproste za pripravo in primerne tako za vroče kot hladne napitke. David Rio je znan po svoji vrhunski kakovosti, bogatem okusu in prilagodljivosti, saj lahko vsako skodelico pripravite z mlekom, rastlinskimi napitki ali samo z vodo. Z različnimi okusi, od klasičnih do bolj inovativnih kombinacij, David Rio Chai Latte ponuja popolno ravnovesje med sladkostjo, začimbami in čajem, kar ustvari edinstveno in prijetno izkušnjo v vsaki skodelici.

David Rio Tiger Spice Chai Latte
Klasični okus chai latte, ki združuje skrbno izbrane mešanice črnega čaja, aromatičnih začimb, kot so cimet, kardamom, nageljnove žbice in ingver. Ta bogat in kremast napitek prinaša prijeten pikanten okus, ki se odlično poda k vsakemu trenutku dneva.

David Rio Tiger Spice

David Rio Elephant Vanilla Chai Latte
Nežno sladek chai, ki združuje okus črnega čaja z aromatičnimi začimbami in vanilijo. Ta kombinacija ustvarja kremast in gladek okus, ki ponuja bolj sladek in umirjen Chai Latte za ljubitelje vanilje.

David Rio Elephant Vanilla

David Rio Tortoise Green Tea Chai Latte
Ta edinstvena mešanica združuje blagi zeleni čaj s tradicionalnimi chai začimbami. Okus je nekoliko bolj subtilen in lahkoten, a hkrati ohranja značilne chai note, kar naredi to pijačo prijetno osvežilno z rahlim pikantnim pridihom.

David Rio Tortoise Green Tea Chai Latte

David Rio Toucan Mango Chai Latte
Eksotična kombinacija črnega čaja, chai začimb in sočnega tropskega manga. Ta okus je odličen za tiste, ki si želijo nekaj sadnega in sladkega z rahlo pikantnostjo klasičnega chai latteja. Tropski pridih ga naredi osvežujočega in posebnega.

David Rio Toucan Mango Chai Latte

David Rio Matcha Power Chai Latte
Ta chai združuje bogate in naravne okuse matche (japonskega zelenega čaja) z začimbami chai latteja. Svilnata tekstura in blag zeleni okus prinašata svež in energičen napitek z rahlim pikantnim značajem.

Kako si ga lahko pripravite kar sami?
Za pripravo chai latte potrebujete:

– chai latte David Rio (Tiger SpiceElephant VanilaTortoise GreenToucan MangoMatcha Power)
– mleko

Navodila za pripravo:
– V kozarec nalijemo malo vroče vode,
– dodamo chai latte in premešamo,
– prelijemo spenjeno mleko

David Rio Chai Latte