Jesenska ponudba Monin

Padajoče listje, hladnejša jutra in naša nova jesenska ponudba pijač! Uživajte v okusih sezone z našo svežo ponudbo jesenskih napitkov!

Jesenska ponudba Monin

Jesenski čas je tukaj, prinaša pa tudi novo ponudbo okusnih napitkov!

Padajoče listje, hladnejša jutra in vonj po začimbah so popoln uvod v sezono, polno udobja. Za vas smo pripravili svežo jesensko ponudbo pijač, ki vas bo pogrela in navdihnila z okusi jeseni.

Odkrijte bogate kombinacije, ki združujejo toplino začimb, sladkost jabolk, buče in druge sezonske dobrote. Ne glede na to, ali iščete nekaj osvežilnega ali nekaj, kar vas bo prijetno pogrelo, naša nova ponudba napitkov vas ne bo razočarala.

Za vas smo pripravili:

CHAI LATTE

Privoščite si skodelico tople in dišeče chai latte mešanice David Rio, ki bo z bogatimi začimbami in svilnato teksturo pričarala občutek prijetnega objema. Ta popolna kombinacija okusov vas bo grela v hladnejših jutrih in večerih, ko si želite nekaj, kar vas bo pocrkljalo in sprostilo.

Chai Latte

JESENSKI LATTE MACCHIATO

Jesenski latte macchiato je popolni napitek za hladnejše dni, ki združuje bogat okus espressa, kremasto mleko in sezonske začimbe, kot so Pumpkin Spice, Maple Spice in cimetova rolica (Cinnamon Roll). Nežna pena in skrbno izbrane jesenske arome, ustvarjajo harmonični napitek, ki greje telo in razveseljuje čute. Ta popolna kombinacija topline in okusov je kot ustvarjena za uživanje v jesenskem času.

Monin jesenski latte

JESENSKA LIMONADA (topla ali hladna)

Doživite čarobnost jeseni z vsakim požirkom naše jesenske limonade. Z edinstveno mešanico okusov med & hruška ter jesenko jagodičevje & ingver boste začutili toplino in udobje tega letnega časa. Ta pijača, ki vas bo hkrati prijetno pogrela in osvežila, je popolna izbira za vse, ki si želijo nekaj drugačnega in okusnega v hladnejših dneh.

Jesenska limonada Monin

JESENSKI PUNČ (PUNCH)

Ustvarite nepozabne trenutke z našim jesenskim punčem, ki vas bo popeljal v čarobnost sezone. Občutite bogate arome svežega jesenskega sadja in začimb, ki bodo vašim jesenskim dnem dodale ščepec topline in barve. Ta slasten napitek je popolna izbira za praznovanje vsakogar, ki želi uživati v čarobnem vzdušju in okusu jeseni.

Želimo vam številne lepe in nepozabne trenutke ob naši jesenski ponudbi toplih in hladnih napitkov. V naši rubriki ‘Recepti‘ vam ponujamo enostavne recepture, s katerimi si te okusne napitke lahko pripravite tudi doma in uživate v njih kadarkoli želite.


In kako pravijo: “Minister za zdravje opozarja: Uživanje alkohola lahko škoduje zdravju!”