Jesenska pravljica Monin

Padajoče listje, hladnejša jutra in naša nova jesenska ponudba pijač! Uživajte v okusih sezone z našo svežo ponudbo jesenskih napitkov!

Jesenske pravljica Monin

Padajoče listje, hladnejša jutra in naša nova jesenska ponudba pijač. Uživajte v okusih sezone z našo svežo ponudbo jesenskih napitkov.

Za vas smo pripravili:

CHAI LATTE

Uživajte v topli in dišeči chai latte mešanici David Rio, ki vam bo pričarala topel objem v teh nekoliko hladnejših jutrih ali večerih.

Chai Latte

JESENSKI LATTE

Nepogrešljiv jesenski okus s Monin Pumpkin Spice Latte! Dišeča mešanica sirupa pumpkin Spice in espressa, ki vas bo ogrela in razvajala vaše brbončice v teh hladnejših jutrih!

Monin jesenski latte

JESENSKA LIMONADA

Okus, ki vas bo popeljala v čarobnost tega letnega časa! Z našo edinstveno mešanico boste zagotovo začutili toplino in udobje vsakega jesenskega trenutka. Pijača, ki vas bo ogrela in hkrati osvežila, je popolna izbira za vsakogar!

Jesenska limonada Monin

JESENSKI PUNČ (PUNCH)

Ustvarite nepozabne trenutke z jesensko punčem. Občutite vonj svežih jesenskega sadja in začimb, ki vas bodo popeljali v čarobnost sezone. Dodajte ščepec topline in barve vašim jesenskim dnem s tem slastnim napitkom.


In kako pravijo: “Minister za zdravje opozarja: Uživanje alkohola lahko škoduje zdravju!”