Novost: Cachaca NOVO FOGO

Cachaça je najbolj priljubljena destilirana alkoholna pijača v Braziliji, znana tudi kot brazilski rum, saj jo prav tako pridobivajo iz sladkornega trsa.

V naš prodajni program smo dodali svetovno priznano cachaço proizvajalca Novo Fogo. Cachaça je najbolj priljubljena destilirana alkoholna pijača v Braziliji, znana tudi kot brazilski rum, saj jo prav tako pridobivajo iz sladkornega trsa.

Izbirate lahko med:

NOVO FOGO Barrel – Aged Cachaca

Se destilira iz sladkornega trsa in staran dve leti v hrastovih bourbonskih sodih. Okus banane, čokolade, cimeta in kave se odlično ujemo z notami morske soli in ji dajejo specifično barvo, vonj in okus. NOVO FOGO Barrel – Aged Cachaca je ustekleničena brez filtracije.

NOVO FOGO Barrel – Aged Cachaca

 

NOVO FOGO Chameleon Cachaca

Se destilira iz sladkornega trsa in staran eno leto v hrastovih bourbonskih sodih. Banana in cvetlične tropske arome se odlično ujemo z notami morske soli in čokolade in ji dajejo specifično barvo, vonj in okus. NOVO FOGO Chameleon Cachaca je ustekleničena brez filtracije.

Novo Fogo

 

NOVO FOGO Silver Cachaca

Se destilira iz sladkornega trsa in eno leto počiva v rezervoarjih iz nerjavečega jekla. Banana in cvetlične tropske arome se odlično ujemo z notami morske soli in čokolade in ji dajejo specifično barvo, vonj in okus.

NOVO FOGO Tanager Cachaca

Se destilira iz sladkornega trsa in eno leto stara najprej v hrastovih bourbonskih sodih, za specifičen vonj, okus in barvo ga 2-3 mesece starajo še v sodih iz brazilskega zebrastega lesa. Okus banane, čokolade, cimeta in kave se odlično ujemo z notami morske soli in ji dajejo specifično barvo, vonj in okus. NOVO FOGO Tanager Cachaca je ustekleničena brez filtracije.