Novost: CUCIELO Vermouth (vermut)

V svoj prodajni program smo dodali CUCIELO Vermouth (vermut), gre za mednarodno odlikovan vermut, kateri nastaja v hribih italijanske regije Piemont.

V svoj prodajni program smo dodali CUCIELO Vermouth (vermut), gre za mednarodno odlikovan vermut, kateri nastaja v hribih italijanske regije Piemont. CUCIELO Vermouth (vermut) uporablja kombinacijo najboljših italijanskih vin skupaj s popolno mešanico začimb in arom naravnega izvora.

CUCIELO Vermouth

Izbirate lahko med:

CUCIELO Vermouth Bianco
Je večkrat nagrajen vermut s skrbno izbrano mešanico naravnih rastlin in aromatičnih zelišč, ter najboljšega italijanskega vina. CUCIELO Vermouth Bianco ujema čudovite arome Italije in Sredozemlja. Mešanica hrustljavega zelenega jabolka, bezga in vanilije. Lahke cvetlične in zeliščne arome, zaokrožene z višnjami maraskino, grenko pomarančo in rozinami.

CUCIELO Vermouth Dry
Lahek, aromatičen suh vermut, ki  je narejen iz mešanice rastlin, vključno s sicilijansko limonino lupino, pomarančno lupino, bezgom, kardamomom, alojo in artemizijo. Okus ponuja note hrustljavega zelenega jabolka, grenko-sladkih citrusov, bezgovih cvetov, svežega ingverja in toplih začimb, ki se dobro obnesejo v klasičnih koktajlih ali postrežene s tonikom in kančkom limone.

CUCIELO Vermouth Rosso
Pikanten, aromatičen vermut ki ponuja arome kandiranih pomaranč, rabarbare, vanilje, janeža, nageljnovih žbic in popra. V okusu so note grenkega granatnega jabolka, rdečega jagodičevja, vanilje, janeža, pomaranče in rozin.

Poslanstvo pri CUCIELO je biti čim bolj trajnosten. Za svoje izdelke uporabljajo materiale, ki jih je mogoče reciklirati. Okolju prijazno še nikoli ni bilo videti tako drzno!

CUCIELO Vermouth (vermut)


In kako pravijo: “Minister za zdravje opozarja: Uživanje alkohola lahko škoduje zdravju!”