Novost: Dead Man’s Fingers spiced rumi in tequila likerji

V svoj prodajni program smo dodali Dead Man’s Fingers spiced rume in tequila likerje. Pisane in unikatne steklenice, vsaka s svojo zgodbo in okusom.

Izbirate lahko med sledečimi spiced (začinjenimi) rumi:

Dead Man’s Fingers Ananas Rum

Predstavlja popolno kombinacijo praženega in kandiranega ananasa. Dead Man’s Fingers Ananas Rum je dobro uravnotežen s pridihom mehkega rjavega sladkorja in muškatnega oreščka, ki se prepletata s pridihom janeža in limetine lupine. Super osvežujoče, še posebej z limonado, veliko ledu, rezino limete in šopkom sveže mete. Nov okus poletja!

Dead man

Dead Man’s Fingers Banana Rum

Dobrodošli v okusih tropskih banan. Med okušanjem Dead Man’s Fingers Banana Rum boste zaznali sladke arome vanilije in banane, ki jim sledijo nežne note karamele in medu. Samo predstavljajte si, kako dobrega okusa bo banana Daiquir.  To je rum – to je banana – to je super.

Dead Mans Finger Banana

Dead Man’s Fingers Kokos Rum

Če imate radi tropski okus kokosa, vam bo všeč ta različica Dead Man’s Fingers Kokos Ruma. Odkrijte note sočnega manga, rozin, tekoče karamele, kokosa in  sled limetine lupine. Ravnovesje dosežemo s pridihom vanilije in kančkom nageljnove žbice.

Dead Mans Finger kokos

Dead Man’s Fingers Pasijonka Rum

Narejen z veliko strasti! Ta rum ima sladke tropske arome pasijonke s pridihom manga. Dead Man’s Fingers Pasijonka Rum je odlična popestritev najrazličnejšim alkoholnim koktajlom.

Dead Mans Finger Pasijonka

Izbirate lahko med sledečimi tequila likerji:

Dead Man’s Jagoda Tequila Cream Liker

Je nežen, razkošen jagodni kremni liker, ki združuje visoko kakovostno tequila Reposado z bogato kremno in sadno jagodno noto. V njem lahko uživate kot samostojen “drink” ali kot osnova za  Strawberry Espresso Martini ali Strawberry White Russian.

Dead Mans Finger Jagoda

Dead Man’s Mango Tequila Cream Liker

Nežen, razkošen mangov kremni liker, ki združuje visokokakovostno tequilo Reposado.


In kako pravijo: “Minister za zdravje opozarja: Uživanje alkohola lahko škoduje zdravju!”