Novost: HAAGE naravna mineralna voda

Naravna mineralna voda Haage – ujeti okus naravne čistosti iz Estonije

HAAGE naravna mineralna voda

Mineralna voda Haage izvira iz mirne vasice Haage, ki leži v južni Estoniji, deželi z enim najčistejših zrakov na svetu, bogastvom gozdov in čudovitih otokov. Estonija se ponaša z več kot 500 milijonov let starimi silurskimi in ordovicijskimi plastmi, iz katerih izvira prav ta voda. Te geološke plasti dajejo Haage mineralni vodi edinstveno mineralno sestavo in okus, ki ga ohranimo popolnoma naravnega – voda se namreč polni neposredno iz podzemnih virov, brez kakršnih koli dodatkov, ter ostane nedotaknjena vse do trenutka, ko jo okusite.

V Estoniji, kjer je skrb za naravo visoko cenjena vrednota, vsak požirek mineralne vode Haage prinaša neokrnjen okus te neprecenljive dediščine. Z vsako steklenico ne uživate le v vrhunski mineralni vodi, ampak doživite tudi pristno estonsko naravno dediščino.

Prefinjena izbira za gurmane po vsem svetu
Zaradi svoje naravne mineralne sestave in prefinjenega okusa je mineralna voda Haage postala priljubljena izbira med vrhunskimi restavracijami in sommelierji po svetu. Njeno subtilno ravnovesje mineralov odlično dopolnjuje bogate okuse hrane, obenem pa osvežuje brbončice med različnimi hodi. Voda Haage s svojo eleganco in nordijskim dizajnom steklenic doda poseben pečat vsaki kulinarični izkušnji.

Popoln spremljevalec jedi in vina
Mineralna voda Haage je na voljo v negazirani in gazirani različici, kar jo naredi popolno za različne jedi in vin. Nežna, a osvežujoča, poskrbi za čistost in ravnovesje brbončic, kar omogoča vrhunsko kulinarično doživetje.

Za naravno ravnovesje telesa
Bogata z naravnimi minerali, voda Haage pomaga vzdrževati telesno ravnovesje, še posebej po napornih dnevih ali fizičnih aktivnostih. Njena nevtralna pH-vrednost podpira naravne procese v telesu, kot so presnova, imunski sistem ter hidratacija. Mineralna voda Haage skrbi za splošno dobro počutje in prispeva k zdravemu načinu življenja.

Uporaba
Zaradi svoje svežine in nevtralnega okusa je Haage mineralna voda idealna za vsakodnevno hidracijo. Lahko jo pijete samostojno ali pa jo uporabite v koktajlih in drugih napitkih, kjer njena čista narava ne vpliva na okus drugih sestavin.

Haage naravna mineralna voda

Izbirate lahko med:

HAAGE naravna mineralna voda 0,33L (negazirana)
HAAGE naravna mineralna voda 0,75L (negazirana)

HAAGE naravna mineralna voda 0,33L (gazirana)
HAAGE naravna mineralna voda 0,75L (gazirana)

Vsebnost:

Na⁺ (natrij): < 6.5 mg/l
Natrij je mineral, ki vpliva na okus vode in lahko prispeva k večji slanosti. Nizke vrednosti natrija običajno pomenijo, da voda ni preveč slana.

K⁺ (kalij): 3.7 – 4.4 mg/l
Kalij je pomemben elektrolit in ima vlogo pri funkciji živcev in mišic. Voda z malo kalija ima običajno manj vpliva na ravnotežje elektrolitov v telesu.

Ca²⁺ (kalcij): 77 – 89 mg/l
Kalcij je pomemben za zdravje kosti in zob. Voda z višjimi vrednostmi kalcija lahko prispeva k povečanju vnosa kalcija, vendar lahko tudi prispeva k trdoti vode.

Mg²⁺ (magnezij): 25 – 28 mg/l
Magnezij je pomemben za številne telesne funkcije, vključno s proizvodnjo energije in funkcijo mišic. Podobno kot kalcij, tudi magnezij vpliva na trdoto vode.

HCO₃⁻ (bikarbonati): 386 – 426 mg/l
Bikarbonati prispevajo k alkalnosti vode. Višje vrednosti bikarbonatov kažejo, da je voda bolj alkalna, kar lahko vpliva na njen okus in na delovanje nekaterih vodnih sistemov.

Cl⁻ (kloridi): 3.3 – 4.0 mg/l
Kloridi so v vodi prisotni v obliki soli.

SO₄²⁻ (sulfati): 7.4 – 9.5 mg/l
Sulfati lahko vplivajo na okus vode in so povezani z različnimi zdravstvenimi učinkom.

pH level: 7.0 – 7.6
pH vrednost označuje kislost ali alkalnost vode. Vrednosti med 7.0 in 7.6 pomenijo, da je voda nevtralna do rahlo alkalna. To je običajno idealna vrednost za pitno vodo.

Minerali: 328 – 344 mg/l
Skupna vsebnost mineralov predstavlja celotno koncentracijo vseh mineralov v vodi.

Haage naravna mineralna voda

Haage naravna mineralna voda

Haage naravna mineralna voda

Haage naravna mineralna voda

Haage naravna mineralna voda