Novost: Koskenkorva espresso liker za pripravo Espresso Martinija

Espresso Martini koktajl, ki je nastal v živahni koktajl sceni 80. letih prejšnjega stoletja, spretno združuje robusten okus kave, vodke in subtilno sladkobo kavnega likerja.

Koskenkorva Espresso

Espresso Martini je kreiral slavni barman Dicku Bradsellu v Londonu. Espresso Martini je več kot le koktajl – je simbol razkošja in razvajanja, ki ga je mogoče uživati ob različnih priložnostih . Čeprav je bil prvotno zasnovan kot koktajl za večerne zabave in druženja v barih, je postal priljubljena izbira tudi za elegantne večerje in posebne priložnosti.

Poleg klasičnega recepta, ki vključuje espresso, vodka in kavni liker, obstajajo tudi različice Espresso Martinija, ki dodajajo svoj edinstven pečat. Za enostavno pripravo Espresso Martinija vam predstavljamo Koskenkorva espresso liker na osnovi vodke.

Koskenkorva Espresso Martini vodka

Koskenkorva espresso je polnokavni liker s intenzivnim okusom, s katerim boste lahko v nekaj sekundah pripravili Espresso Martini. Koskenkorva espresso liker je narejen iz vodke, ter mešan z najboljšimi razpoložljivimi sestavinami. Gre za liker narejen iz 100% espresso Arabice (s certifikatom Rainforest Alliance), polnega vonja in intenzivnega okusa kave, temne čokolade in karamele.

Koskenkorva espresso je pripravljen za uživanje samostojno ali kot sestavina v pijačah in koktajlih. Ker je okus zelo intenziven, je liker popoln za Espresso Martini – samo pretresete ga z ledom in imeli boste popolen Espresso Martini s prijetno peno na vrhu.

Lastnosti:
Volumen: 0,5L
Stopnja alkohola: 21%

Kako si ga lahko pripravite sami, vam izdamo na tej povezavi (klikni).

Koskenkorva Espresso


In kako pravijo: “Minister za zdravje opozarja: Uživanje alkohola lahko škoduje zdravju!”