Novost: OMG bubble tea

OMG BUBBLE TEA – NORMAL IS BORING! Pijače, ki vašemu življenju dodajo “POP”.

OMG Bubble Tea: Zlitje okusa in zabave

OMG Bubble Tea ni le pijača; je čudovita izkušnja, ki združuje edinstvene okuse s igrivimi bobami. Bubble tea, znan tudi kot boba tea, izvira iz Tajvana iz 1980-ih in je s svojim barvitim videzom ter možnostmi prilagajanja osvojil svet. OMG Bubble Tea je skrbno pripravljen z uporabo vrhunskih čajnih listov, svežega sadja in visokokakovostnih dodatkov, kot so tapioka kroglice ali bobe.

A ni le okus tisti ki prepriča. OMG Bubble Tea je družbeni fenomen. Z njegovo predstavitvijo vredno objavljanja na Instagramu in Instagrammable estetiko postane vsak požirek priložnost za fotografijo. Veselje ob pitju skozi široko slamico in doživetje eksplozije okusa iz tapioka kroglic ali boba vsakič dodata element navdušenja vsakemu srečanju z OMG Bubble Tea.

Ali ste izkušen ljubitelj bubble tea ali novinec, ki si želi odkriti nove okuse, OMG Bubble Tea ponuja čudovito potovanje okusa in teksture. Naslednjič, ko boste želeli osvežujočo malenkost ali sladko poslastico z razliko, se potopite v svet OMG Bubble Tea in pripravite se na presenečenje.

Izbirate lahko med sledečimi okusi:

OMG Bubble tea breskev/boba jagoda

OMG Bubble tea Breskev/boba Jagoda

Brezalkoholna pijača z okusom breskve in ekstraktom črnega čaja in bubble (boba) z okusom jagode. OMG bubble tea vsebuje 220 ml tekočine in 50 ml bob.

OMG Bubble tea pasijonka/boba zeleno jabolko

OMG Bubble tea Pasijonka/boba Zeleno jabolko

Brealkoholna pijača z okusom maline ter izvlečki hibiskusa in bubble (boba) z okusom borovnice. OMG bubble tea vsebuje 220 ml tekočine in 50 ml bob.

OMG Bubble tea limona/boba mango

OMG Bubble tea Limona / boba Mango

Brealkoholna pijača z okusom maline ter izvlečki hibiskusa  in bubble (boba) z okusom borovnice. OMG bubble tea vsebuje 220 ml tekočine in 50 ml bob.

OMG Bubble tea malina/boba borovnica

OMG Bubble tea Malina / boba Borovnica

Brealkoholna pijača z okusom maline ter izvlečki hibiskusa  in bubble (boba) z okusom borovnice. OMG bubble tea vsebuje 220 ml tekočine in 50 ml bob.

Brezalkoholna pijača z okusom pasijonke in ekstraktom zelenega čaja in bubble (boba) z okusom jabolka. OMG bubble tea vsebuje 220 ml tekočine in 50 ml bob.

Ne glede na to, ali ste ljubitelj črnega ali zelenega čaja ali pa želite poskusiti nekaj novega, je ta napitek zagotovo osvežujoča izbira, ki vas bo navdušila.