Novost: Viski AMERICAN EAGLE in CRABBIE

Za vse ljubitelje viskijev (whisky) smo v prodajni program dodali dva svetovno priznana proizvajalca viskijev in sicer AMERICAN EAGLE in CRABBIE.

Za vse ljubitelje viskijev (whiskey) smo v prodajni program dodali dva svetovno priznana proizvajalca viskijev in sicer AMERICAN EAGLE in CRABBIE.

Izbirate lahko med:

AMERICAN EAGLE Tennessee Bourbon Whiskey

Je 4 leta staran rum/bourbon z bogato in kremasto noto s pridihom hrasta, vanilje, sladke pomaranče in belega popra. Bourbon vsebuje vsaj 51% koruze, ostalo pa je mešanica ječmena in/ali pšenice brez dodanih arom in barvil.

CRABBIE Speyside Single Malt Whisky

Je 12 let staram škotski viski začinjen z noto cimeta, vanilijevega sladkorja, orehov, hruške, praženih začimb in limonine lupine. Viski je zoren v posebej izbranih sodčkih ex Bourbon po klasičnem slogu Speyside, ki ga uvršča med zelo elegantne viskije. Single malt viski prihaja samo iz ene destilarne izdelan iz ječmena.

Ne spreglejte pa tudi naše že dobro poznane ponudbe viskijev in sicer:

PEAKY BLINDER Irish Whiskey

Je Irski viski (whiskey), ki je dozorel v sodih “Sherry”, preden ga ustekleničijo kot del ponudbe Peaky Blinder od Sadler’s. Ime izvira iz ulične tolpe, ki je obstajala konec 19. in v začetku 20. stoletja.

PEAKY BLINDER Straight Bourbon Whiskey

Je rum/bourbon z bogato in kremasto noto cimeta, rozin in sladke banane. Bourbon vsebuje vsaj 51% koruze, ostalo pa je mešanica ječmena in/ali pšenice brez dodanih arom in barvil.

POGUES Irish Whiskey

Je mešanica slada in žitnega viskija, proizvedena v majhnih serijah. Na nosu boste doživeli slad, pražene mandlje, začimbe in temno čokolado, citruse, začimbe, razpokan poper, temno sadje in kanček sladkosti.