Ko se eleganca legendarnega Bellinija sreča z inovacijo, nastane Bellini Soritz 2.0 – osvežilna, sadna in ledena različica slavnega koktajla. Sočen Monin breskov pire in brezhibno uravnotežen Pure by Monin breskev–marelica ustvarita sadno osnovo, ki jo zaokrožijo nežni mehurčki Scavi & Ray prosecca. Vse skupaj pa postrežemo na ledu – za tisto pravo poletno izkušnjo.
Sodoben Bellini za tiste, ki imajo radi klasiko – a jo uživajo po svoje.
Kako si ga lahko pripravite kar sami?
Za pripravo Bellini Soritza 2.0 potrebujete:
– sandni pire Monin breskev
– Pure by Monin breskev – marelica
– Prosecco Scavi & Ray
– led
Navodila za pripravo:
– V shaker dodamo sadni pire in Pure by Monin ter led,
– shakamo 10 sec., da se sestavine povežejo,
– nato odpremo shaker in vanj dolijemo peneče vino / Prosecco.
– z barsko žlico sestavine nežno premešamo in precedimo v kozarec.
Dekoracija:
– Dehidrirana limeta Terradry in metini listi.
In kako pravijo: “Minister za zdravje opozarja: Uživanje alkohola lahko škoduje zdravju!”