Ločimo beljake in rumenjake (2 jajci). Stepemo sneg in posebej zmešamo rumenjak, mleko (4 lončki), sladkor (2 žlički) in pecilni prašek. Zmesi z rumenjakom dodamo belo gladko moko (4 lončke) in primešamo še stepen sneg.
Palačinke serviramo na krožnik in jih prelijemo z MONIN Gourmet prelivom z okusom temne čokolade ali s kateri koli drugim Gourmet prelivom MONIN.
Slastne palačinke z MONIN Gourmet preliv-om temna čokolada …
Ločimo beljake in rumenjake (2 jajci). Stepemo sneg in posebej zmešamo rumenjak, mleko (4 lončki), sladkor (2 žlički) in pecilni prašek. Zmesi z rumenjakom dodamo belo gladko moko (4 lončke) in primešamo še stepen sneg. Palačinke serviramo na krožnik in jih prelijemo z MONIN Gourmet prelivom z okusom temne čokolade ali s kateri koli drugim … Continued