Ko se srečata bogata aromatika kave in kremasta sladkost tiramisuja, nastane koktajl, ki razvaja kot najboljši desert. Svilnata vodka Koskenkorva Espresso in zapeljiv Monin sirup tiramisu ustvarita popolno ravnovesje med močjo in sladkostjo, ki spominja na italijansko klasiko, le da v tekoči obliki.
Ta koktajl ni le pijača. Je pika na i večera. Idealno za sladki zaključek večerje ali kot razvajanje ob posebnih priložnostih.
Kako si ga lahko pripravite kar sami?
Za pripravo Tiramisu Espresso Martinija potrebujete:
– vodka Koskenkorva Espresso
– sirup Monin tiramisu
Navodila za pripravo:
– Shaker napolnimo z ledom in dodamo Koskenkorva espresso vodko in sirup Monin tiramisu.
– mešamo 10 sekund in precedimo v coupe kozarec.
Dekoracija:
– Tri kavna zrna in Monbana temni kakav.
In kako pravijo: “Minister za zdravje opozarja: Uživanje alkohola lahko škoduje zdravju!”