SI
EN
Iskanje
Priljubljeni artikli
Košarica
SI
EN

Splošni pogoji e-trgovine bar-media.si so sestavjeni v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot-UPB2), na podlagi priporočil GZS in mednarodnih kodeksov za e-poslovanje.

 

Načini plačila

  • Z nakazilom po predračunu na transakcijski račun ponudnika upravljalca spletne trgovine bar-media.si, Bar Media d.o.o.,
  • S plačilom po povzetju kurirski službi DPD ali lastni dostavni službi podjetja Bar Media d.o.o.

 

Postopek nakupa

1. Naročilo

Želene izdelke premaknete v košarico z klikom na gumb nakup. Za zaključek naročila se je potrebno registrirati s čim prav tako jamčite za svojo polnoletnost.

2. Naročilo potrjeno

Naročilo gre v nadaljno obravnavo takoj ko se registrirate, registracijo potrdite, izberete želene izdelke, označite možnost plačila in se strinjate s splošnimi pogoji poslovanja.

3. Blago odposlano (če kupec za način prevzema izbere „Dostava”)

Ponudnik v roku enega delovnega dne (v primeru plačila po predračunu v roku enega delavnega dne od prejetega plačila) blago pripravi in odpošlje (velja za naročila do 12h, vsa naročila po 12h so obdelana naslednji delovni dan do 12h) preko DPD dostavne službe. V kolikor želenih artiklov ni mogoče dobaviti Vam kot ponudniki to sporočimo na kontaktno številko ali na elektronski naslov.

4. Blago pripravljeno za prevzem (če kupec za način prevzema izbere „Osebni prevzem”)

Ponudnik v roku enega delovnega dne pripravi izdelke za prevzem (velja za naročila do 12h, vsa naročila po 12h so obdelana naslednji delovni dan do 12h). Prevzem je možen vsak delovni dan od 8.00 do 16.00 na naslovu Rošpoh del 158E, 2351 Kamnica. V kolikor želenih artiklov ni mogoče dobaviti Vam kot ponudniki to sporočimo na kontaktno številko ali na elektronski naslov.

5. Blago odpremljeno

  • Pogodbeni partner za dostavo pošiljk je DPD. (Za hitrejšo dostavo in vse ostale informacije o dostavi se je tako potrebno obrniti na njih)
  • Dostava blaga je brezplačna v primeru naročila nad 100 eur.
  • Stroški dostave blaga v primeru naročila do 100 eur znašajo 6,1 eur z DDV.
  • V primeru, da kupec blaga ne prevzame v dogovorjenem času in je potrebna ponovna dostava se kupcu zaračunajo dvojni stroški dostave blaga (12,2 eur) ne glede na višino naročila.

 

OPOZORILO: ALKOHOLA IN TOBAČNIH IZDELKOV NE PRODAJAMO OSEBAM, MLAJŠIM OD 18 LET!

 

Varnost osebnih podatkov

Kupec se strinja da ponudnik podjetje Bar media d.o.o. zbira, uporablja in obdeluje osebne podatke na uporabniškem računu kupca. Ponudnik se zavezuje, da bo z osebnimi podatki kupca rokoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov in jih bo uporabljal in obdeloval izključno z namenom izboljševanja ponudbe v spletni trgovini bar-media.si.

 

Odveza odgovornosti

  • Ponudnik poleg podatkov o lastnosti blaga objavlja tudi fotografije izdelkov, ki jih je potrebno jemati kot simbolične.
  • Ponudnik si pridržuje pravico, da prodajne pogoje spremeni kadarkoli in na kakršenkoli način, ne glede na razlog in brez predhodnega obvestila.

 

Pritožbe in reklamacije:

Vsako pritožbo in reklamacijo bomo obravnavali v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov. Pritožbe in reklamacije na izdelke oziroma storitev lahko sporočite na e-naslov: tadeja@bar-media.si ali na naslov Bar Media d.o.o., Rošpoh del 158E, 2351 Kamnica ali na telefon 040399893, vsak delovni dan od ponedeljka do petka med 8 in 15 uro.Dobrodošli v spletni trgovini podjetja BarMedia d.o.o. Spletna stran vsebuje informacije o alkoholnih pijačah, zato je vstop dovoljen samo polnoletnim osebam.

S klikom na gumb Vstop potrjujete, da ste starejši od 18 let.