Med 31. januarjem in 3. februarjem je na Gospodarskem razstavišču potekal sejem okusov – GASTexpo (vodilni sejem v regiji s področja gostinstva). Že drugo leto zapored smo se ga udeležili tudi mi in obiskovalcem pokazali naš prodajni program z mednarodno uveljavljenimi blagovnimi znamkami iz sveta mixologije in trende prihajajoče sezone 2024.
Premierno smo vam predstavili:
Je revolucionarna linija 6 sirupov brez dodanega sladkorja, brez sladil ali dodanih konzervansov, izdelani so z naravnim sokom in naravnimi okusi ter ponujajo intenziven in edinstven okus. Linija PURE by MONIN bo popoln sopotnik pri ustvarjanju različnih napitkov brez ali z nizko vsebnostjo sladkorja. Uporabite jo lahko kot lahko alternativo za vaš redni sirup za vaše najljubše ledene čaje, limonade, koktajle ali vode z okusom.
Izbirate lahko med sledečimi okusi:
– Green apple (zelena jabolka)
– Peach / aprico (breskev in marelica)
– Mint (meta)
– Mango / passion (mango in pasijonka)
– Red fruits (gozdni sadeži)
– Lemon lime (limona in limeta)
V zadnjih nekaj letih je ingver postal eden od najbolj trendovskih okusov v industriji pijač, danes pa je nepogrešljiva sestavina za uporabo v številnih aplikacijah. Koncentrat MONIN Ingver, vašim kreacijam prinaša najboljše lastnosti ingverja – pikantnost, zeliščne note in kislost.
SIRUP MONIN CINNAMON ROLL (cimetove rolice)
Cimetove rolice lahko najdemo v številnih kavarnah, saj so popolna poslastica ob skodelici kave. Sirup Monin Cinnamon Roll zajame njen sladek okus brioša s pridihi cimeta, masla in rjavega sladkorja. Potopite se v to novo razvajajočo aromo, da popestrite svoje najljubše kavne specialitete in mešane pijače. Ne boste se mogli upreti, da ne bi poskusili milkshaka ali mlečnega bubble tea-ja. Če imate radi koktajle, se odlično ujema s temnimi žganimi pijačami.
Naša zagnana ekipa si nenehno prizadeva, da vam predstavi vse pihajoče trende v svetu gastronomije in mixologije, katere bomo redno dodajali v našo raznoliko ponudbo.
Vsem obiskovalcem bi se radi zahvalili za obisk, ter se že veselimo ponovnega srečanja naslednje leto.
Ekipa Bar Medije