Moninov okus jeseni

Ko se poletje počasi poslavlja in jesen prinese hladnejše dni, je pravi čas, da svoje pijače obogatite z jesenskimi okusi, ki v sebi nosijo toplino začimb, sladkost narave in udobje domačnosti.

Monin Pumpkin spice

Za jesenske dni, ko se narava obarva v tople odtenke, je Monin pripravil paleto okusov, ki prinašajo toplino in udobje v vsak požirek. Sirupi, kot so Pumpkin Spice, Maple Spice, cimetova rolica in Spiced Red Berries, so popolna izbira za ustvarjanje toplih ali hladnih napitkov, ki odražajo duh jeseni.

Monin sirup Pumpkin Spice ta klasični jesenski okus združuje bogate note buče z mešanico toplih začimb, kot so cimet, klinčki in muškatni orešček. Monin sirup Pumpkin Spice prinaša občutek udobja in domačnosti v vsako pijačo, še posebej primeren za limonade, kave ali koktajle v hladnejših dneh.

Monin Pumpkin spice

Monin sirup Maple Spice s svojo sladkobo javorjevega sirupa ponuja naraven in sladek pridih narave.

Monin sirup Spiced Red Berries združuje sočnost jagodčevja s pikantno noto začimb, kar ustvari edinstven okus, ki nas popelje v naravno harmonijo jeseni.

MONIN Spiced Red Berries

Monin sirup cimetova rolica ima okus sveže pečene cimetove rolice, ki združuje kremasto sladkobo vanilije in toplino cimeta, vas bo takoj popeljal v svet domačih sladic. Ta sirup je popolna izbira za vse, ki iščejo prijetno sladek in začimbni okus v toplih in hladnih napitkih.

S to naborom sirupov je mogoče ustvariti nešteto kombinacij, ki bodo pričarale pravo jesensko vzdušje, bodisi v limonadah, koktajlih ali toplih napitkih.