Novost: Branko rakija

Branko rakija prihaja iz mistične soseske Dorćol v mestu Beograd in je vrhunski ročno pridelan destilat iz zrelega, lokalno pridelanega in skrbno nabranega sadja.

Branko rakija prihaja iz mistične soseske Dorćol v mestu Beograd in je vrhunski ročno pridelan destilat iz zrelega, lokalno pridelanega in skrbno nabranega sadja. Brez kompromisov glede kakovosti – rakije BRANKO vsebujejo le najboljše sadje iz lastnih sadovnjakov ali sadovnjakov lokalnih kmetov.

Rakija Branko

Izbirate lahko med:

BRANKO rakija Kutina/Dunja
Žganje, pridelano z dvojno destilacijo zrelih plodov sorte Leskovačka kutina. Ima čisto aromo z medenimi odtenki in trdoten, sladko-grenak okus, značilen za kutine.

BRANKO rakija Marelica/Kajsija
Žganje, pridelano z dvojno destilacijo zrelih marelic. Rakija z zaokroženo, sladko in marmeladno aromo marelice, s finimi cvetnimi odtenki. Okus je nežen, a impresiven, z blagim pridihom divje vrtnice.

BRANKO rakija Sliva
Žganje, pridelano z dvojno destilacijo zrelih sliv. Rakija z zaokroženim, močnim sadnim okusom zrelih sliv, s prijetnim pridihom arome po hrastu.

Branko rabija Šljiva

BRANKO rakija Viljamovka
Žganje, pridelano z dvojno destilacijo zrelih hrušk sorte viljamovka. Gre za odlično hruškovo žganje, ki se uporablja tudi kot sestavina koktajlov in se odlično poda k sladicam.

Branko Viljamovka


In kako pravijo: “Minister za zdravje opozarja: Uživanje alkohola lahko škoduje zdravju!”