Novost: Whitley Neill brezalkoholni gini

Bi radi “brez slabe vesi” uživali v vašem najljubšem gin & toniku. Predstavljamo vam brezalkoholni Whitley Neill rabarbara & ingver gin, kateri ohranja svojo bogato noto vonja in okusa.

Nenehno si prizadevamo spremljati trende v svetu mixologije in prihajajoč trend so zagotovo “brezalkoholni spiriti”. V bogato zbirko aromatiziranih ginov Whitley Neill smo dodali še BREZALKOHOLNI gin RABARBARA & INGVER (Rhubarb and Ginger) in RASBERRY (Malina), ki predstavlja odlično osnovo za pripravo vašega neljubšega gin & tonika v kombinaciji z Goldbeg toniki brez vsebnosti alkohola.

Whitley Neill

WHITLEY NEILL Rhubarb and Ginger (brezalkoholni gin) izhaja iz najbolje prodajanega premium aromatiziranega gina WHITLEY NEILL Rhubarb and Ginger (rabarbara in ingver), ki ohranja enak vonj in okus, vendar so mu s posebnim postopkom destilacije odvzeli alkohol.

WHITLEY NEILL Malina (brezalkoholni gin) izhaja iz aromatiziranega gina WHITLEY NEILL Raspberry (malina), ki ohranja enak vonj in okus, vendar so mu s posebnim postopkom destilacije odvzeli alkohol. Neglede na odvzet alkohol ohranja note in okus škotskih malin, uravnoteženi z notami brina.

Whitley Neill rasberry (brezalkoholni gin)