Novost: effect® BLACK AÇAÍ (energijska pijača)

Odkrijte dinamičen okus effect® BLACK AÇAÍ, ki je izjemna energijska pijača, ki združuje eksotičen in trendovski okus açaí jagod s svežo sladkobo.

effect® BLACK AÇAÍ

V prodajni program energijskih napitkov smo zraven klasičnega Effect Energy Drink dodali še nov okus in sicer Effect Black Açai Energy Drink.

Effect Black Açai Energy Drink je izjemna energijska pijača, ki združuje eksotičen in trendovski okus açaí jagod s svežo sladkobo. Ta edinstvena pijača je obogatena z bistvenimi vitamini, kot so niacin, pantotenska kislina, B6 in B12, kar zagotavlja pomembno povečanje dnevnega vnosa hranil.

Ključne značilosti

Eksotičen okus: Doživite bogat in trendovski okus açaí jagod, ki spominja na južnoameriške dobrote.
Povečanje energije: Vsebuje 72,6 mg kofeina na 0,33 L pločevinko, kar zagotavlja znatno povečanje energije.
Bogata s hranili: Obogatena z bistvenimi vitamini, kot so niacin, pantotenska kislina, B6 in B12, ki podpirajo splošno zdravje in dobro počutje.
Dodana vrednost: Obogatena z guaranom in ginsengom, znanima po svojih energijskih in imunskih podpornih lastnostih.
Uravnotežena sladkoba: Ponuja lahko, svežo sladkobo s 36,3 g sladkorja na pločevinko, kar zagotavlja prijeten okus.

Effect Black Açai Energy Drink je popolna izbira za tiste, ki iščejo osvežilno, okusno energijsko pijačo, ki podpira tako fizično energijo kot mentalno osredotočenost. Ne glede na to, ali potrebujete opoldanski dvig energije ali spodbudo pred intenzivnim treningom, je Effect Black Açai Energy Drink vaš idealen energizer.