Novost: SCAVI and RAY Prosecco (peneče vino)

V naš prodajni program smo dodali SCAVI & RAY Prosecco (peneče vino), ki predstavlja odlično osnovo za pripravo zelo priljubljenih spritzov, kot so spritz z okusom, limoncello spritz, aperitivo spritz,..

SCAVI & RAY Prosecco Spumante (peneče vino)

SCAVI & RAY Prosecco (peneče vino) je izdelan iz bele sorte grozdja Glera, pridobljene neposredno iz zaščitenih vinogradov Veneta v severovzhodni Italiji. Eleganten mousseux z majhnimi, nežnimi mehurčki je rezultat dvostopenjskega procesa fermentacije. SCAVI & RAY Prosecco navdušuje z nežnim sadnim notami po vonju in okusu: sveže note citrusov in hrustljavih jabolk v kombinaciji z zeliščnim pridihom mete naredijo ta Prosecco živahnega spremljevalca za posebne trenutke.

Odkrijte Eleganco SCAVI & RAY Prosecco 
Ko gre za praznovanje posebnih trenutkov v življenju, nič ne presega elegance in leska dobro izdelanega Prosecca. Med številnimi možnostmi, ki so na voljo, SCAVI & RAY Prosecco izstopa kot simbol prefinjenosti in kakovosti.

Kratek vpogled v SCAVI & RAY
SCAVI & RAY je ime, ki je sinonim za razkošje in prefinjenost v svetu penečih vin. Izvira iz sončnih vinogradov Italije in se je uveljavil kot vrhunska blagovna znamka, ki združuje tradicijo s sodobnim slogom.

Kaj je  SCAVI & RAY Prosecco?
SCAVI & RAY Prosecco je znan po svojih živahnih mehurčkih in svežem, osvežilnem okusu. Izdelan iz grozdja sorte Glera, ki raste v regijah Veneto in Furlanija – Julijska krajina, to peneče vino prestane natančen proizvodni postopek.

Okusne note
SCAVI & RAY Prosecco je prava poslastica za čute. Ob točenju razkrije bledo slamnato rumeno barvo s trajnimi mehurčki. Aroma je očarljiva, z notami zelenega jabolka, hruške in pridihom citrusov, ki prebudi brbončice. Okus je harmoničen in uravnotežen, z nežno sladkostjo in živahno kislostjo, kar ga naredi izjemno vsestranskega.

Predlogi za postrežbo
Da bi resnično cenili občutljive okuse SCAVI & RAY Prosecco, ga je najbolje postreči ohlajenega na temperaturo okoli 8-10°C. Uporaba kozarca v obliki tulipana omogoča, da mehurčki in arome zacvetijo, kar zagotavlja polno senzorično izkušnjo. Ne glede na to, ali ga uživate samega ali kot del prefinjenega koktajla, nikoli ne razočara.

Popolno darilo
Iščete darilo, ki izžareva eleganco in premišljenost? SCAVI & RAY Prosecco je izvrstno darilo. Njegova lepo oblikovana steklenica in izjemna kakovost vina znotraj zagotovo navdušita vsakogar. To je darilo, ki govori o praznovanju in hvaležnosti, popolno za vsako priložnost.

Lastnosti:
OBLIKA STEKLENICE: Collio
ZAPIRALO: naravni pluten zamašek
VSEBINA: 0,75 L
SORTA GROZDJA: Glera
BARVA: bledo rumena z zelenkastimi odtenki
TEMPERATURA SERVIRANJA: 8 – 10 °C
ALKOHOLNA VSEBNOST: 11 % ABV
OKUS: Sveži sadni okusi citrusov in hrustljavih jabolk, dopolnjeni z zeliščno noto mete
VONJ: Sveže sadje, citrusi, jabolko, aromatično
SKUPNA KISLINA: 5,5 g/l
OSTANKI SLADKORJA: 17 g/l

SCAVI & RAY Prosecco

Preberi si več (klikni)


In kako pravijo: “Minister za zdravje opozarja: Uživanje alkohola lahko škoduje zdravju!”