Novost: FOODNESS kremni prelivi in polnila

Prelivi in polnila Foodness prinašajo raznolikost okusov, ki zadovoljijo še tako zahtevne brbončice. Rogljički in ostalo pecivo s temi prelivi in polnili so prava poslastica za vse okuse in priložnosti, saj ponujajo raznolikost in bogastvo okusov, ki bodo navdušili prav vsakogar.

polnila za rogljičke

Kremni prelivi in polnila za pecivo in rogljičke Foodness prinašajo raznolikost okusov in vrhunsko kakovost, ki zadovoljijo še tako zahtevne brbončice. S široko izbiro slastnih polnil in kremnih prelivov Foodness zagotavlja pravo gurmansko doživetje. Vsako polnilo je skrbno pripravljeno iz najboljših sestavin, da obogati okus vašega peciva in rogljičkov ter jim doda poseben značaj. Ne glede na priložnost, polnila Foodness poskrbijo za nepozaben sladki užitek.

FOODNESS kremni preliv/polnili lahko napolnite in okrasite rogljičke, različno pecivo, vaflje, palačinke in še veliko več! Polnila ne vsebujejo glutena in kemičnih konzervansov.

Izbirate lahko med sledečimi kremnimi prelivi in polnili:

FOODNESS Kremni preliv/polnilo (bela čokolada)
je nežno in kremasto, s subtilno sladkim okusom, ki se odlično prilega hrustljavemu testu rogljička. Narejeno je iz visokokakovostne bele čokolade, ki dodaja prefinjen pridih vsakemu grižljaju in zagotavlja razkošno kulinarično doživetje.

FOODNESS Kremni preliv/polnilo (bela lešnikova krema)
je razkošna in svilnata mešanica, ki združuje bogat okus lešnikov z nežno sladkostjo bele čokolade.

FOODNESS Kremni preliv/polnilo (lešnik s kakavovo kremo)
je bogata in kremasta kombinacija, ki združuje intenziven okus praženih lešnikov z globoko in razkošno kakavovo noto. Ta prefinjena krema se odlično prilega rogljičkom in pecivom, saj jim doda poln in zadovoljiv okus. Narejena iz skrbno izbranih sestavin, FOODNESS lešnikova krema s kakavom zagotavlja edinstveno gurmansko doživetje, ki bo navdušilo vse ljubitelje vrhunskih sladkih dobrot.

FOODNESS Kremni preliv/polnilo (pistacija)
je razkošna in gladka krema, ki prinaša prefinjen okus praženih pistacij. Ta edinstvena krema se odlično prilega rogljičkom in pecivom, saj jim doda bogat in oreščkast pridih. Narejena iz skrbno izbranih pistacij, FOODNESS pistacijina krema zagotavlja vrhunsko gurmansko doživetje, ki bo navdušilo vse ljubitelje prefinjenih sladkih dobrot.

Specifikacija izdelkov (klinki)

FOODNESS Kremni preliv/polnilo

FOODNESS Kremni preliv/polnilo