Novost: Liker Monin pasijonka

Odkrijte eksotični raj v vašem kozarcu. Liker Monin pasijonka prinaša esenco tropskega raja naravnost v vaš kozarec. S svojo bogato, sladko in rahlo kiselkasto aromo ter okusom zrelih pasijonk vas popelje na čutno popotovanje skozi bujne in sončne tropske pokrajine.

Liker Monin pasijonka

Liker Monin Pasijonka je narejen iz najkakovostnejših pasijonk, ki zagotavljajo pristno in intenzivno sadno doživetje. Vsak požirek vas prevzame s svojo svežino in bogatimi okusi, ki jih dopolnjujejo nežne cvetlične note. Liker je popolnoma uravnotežen, kar omogoča, da njegova sladkost in kislost popolnoma zablestita v vaših najljubših pijačah. Globok, bogat naraven okus pasijonke, popolno ravnovesje med sladkim in kislim z naravno kislostjo.

Zaradi svoje vsestranskosti je Liker Monin pasijonka idealen za uporabo v najrazličnejših mešanic pijač. Vašim pijačam prinaša pristno aromo in okus tropske pasijonke. Lahko ga pijete čistega, dolijete s penino ali ustvarite osvežilne koktajle, kot je Pornstar Martini, ki je eden najbolj priljubljenih koktajlov zadnjega leta.

Glavne lastnosti:
– 16% vsebnosti alkohola
– 0.75l steklena steklenica
– pristni okus pasijonke
– nizka vsebnost sladkorja (250 g/L)
– sočen/svež pookus
– naravne arome
– naravna barvila
– vegansko
– brez konzervansov
– brez gso
– brez alergenov

Večnamenska uporaba:
– hladni koktajli
– vroči koktajli
– koktajli z nizko vsebnostjo alkohola

Ne glede na to, ali ste izkušen barman ali preprosto ljubitelj odličnih okusov, vam bo liker Monin pasijonka odprl vrata v svet neskončnih možnosti. Njegova edinstvena in zapeljiva aroma bo obogatila vsako pijačo ali sladico ter vam omogočila, da ustvarite nepozabne trenutke. Odpravite se na potovanje v eksotični svet pasijonke in uživajte v nepozabnih okusih, ki jih ponuja liker Monin pasijonka.

Preberi si več (klikni)

Liker Monin pasijonka

Liker Monin pasijonka

Liker Monin pasijonka


In kako pravijo: “Minister za zdravje opozarja: Uživanje alkohola lahko škoduje zdravju!”