Novost: SALITOS Blue

SALITOS Blue navdušuje s svojo modro barvo in popolno mešanico edinstvenega okusa gozdnih sadežev.

Predstavljamo vam nov okus SALITOS BLUE, osvežilna pijača z okusom gozdnih sadežev in vpadljive modre barve, ki predstavlja popolno osvežitev za vroče poletne dni.

S tem novim okusom smo dopolnili že dobro poznano paleto izdelkov piv in piv z okusom SALITOS.

Izbirate lahko še med:

SALITOS Tequila je popolna kombinacija piva, limete in IMPORTED TEQUILA DE JALISCO tekile (tequila). SALITOS Tequila, je vrhunsko “lager” pivo z okusom, ki nudi osvežitev v vročih poletnih dneh z le 5,9% alkohola.

SALITOS Cerveza je “lager” pivo osvežujočega okus s kančkom mehkih pikantnih arom, uravnoteženih z citrusnimi notami, ki predstavljajo idealna pijača za vroče poletne dni. Pivo SALITOS Cerveza pooseblja poletje, življenjski slog in uživanje doma ali kje daleč vstran. Kar se je začelo v majhnih “bodegah” na južnoameriški obali, je zdaj postalo vrhunsko pivo, ki ga uživajo v več kot 56 državah po vsem svetu.

SALITOS Ice navdušuje s svojo popolno mešanico edinstvenega okusa sadnega in svežega, ki spominja na osvežujoč koktajl. Osvežilen poletni napitek je narejen na osnovi sadnega vina in ima edinstven okus južnoameriškega limete. SALITOS Ice je popolna osvežitev vas in vaših prijateljev, s katerimi boste preživeli nepozabne poletne trenutke na plaži.

 

Salitos pivo

Viva la revolución y viva Salitos


Minister za zdravje opozarja: Uživanje alkohola lahko škoduje zdravju!”