Novost: MONIN BIO ORGANIC sirupi

Sirupi Monin BIO ORGANIC uporabljajo 100% naravne arome, da se čim bolj zmanjša vsebnost sladkorja.

Monin predstavlja novo serijo BIO ORGANIC sirupov, ki jih izdelujejo iz ekološko pridelanih sestavin. Poglavitne prednosti BIO ORGANIC sirupov so:

NARAVNA IN EKOLOŠKA PRIDELAVA SESTAVIN
Priljubljenost ekoloških izdelkov narašča, ker vse več ljudi zavestno posveča pozornost ekološkemu pridelanim produktom. Zato je MONIN pripravil serijo ekološko pridelanih sirupov z zmanjšano vsebnostjo sladkorja.

BOGAT NABOR OKUSOV
Izbirate lahko med 5 različnimi BIO ORGANIC okusi in sicer JAGODA, KARAMELA, LIMONA, MANDELJ, VANILJA.

EKOLOŠKO CERTIFICIRANO
Cilj ekološkega kmetovanja je pridelovati v sožitju z naravo. Temu ustreza tudi ekološki pečat EU, ki ga lahko izdajo samo uradni certifikacijski organi. BIO ORGANIC MONIN sirupi so certificirani s strani odgovornega organa za inšpekcijski pregled v Franciji FR-BIO-01. EU uredba o ekologiji natančno določa, kaj lahko vsebuje ekološki proizvod in kaj je dovoljeno pri gojenju surovin. Kemično-sintetična gnojila ali genske spremembe niso dovoljene. Tako ste lahko prepričani, da so v BIO ORGANIC sirupih MONIN uporabljajo samo visokokakovostni izdelki. Tako kot drugi MONIN sirupi tudi v BIO ORGANIC sirupih ni umetnih arom.

EKOLOŠKA in DRUŽBENA ODGOVORNOST
BIO ORGANIC sirupi MONIN se ujemajo s splošnim konceptom MONIN “C-S-R”: Družbena odgovornost družbe MONIN pomeni prevzemanje odgovornosti za okolje, zavestno uporabo virov in družbeno zavzetost. Sem spadajo na primer lastni ekološki nasadi, obdelava vode in ponovna uporaba v proizvodnem procesu.

BIOLOŠKA PRIDELAVA
BIO ORGANIC sirupi MONIN predstavljajo vrhunsko kakovost, ki jo morate naravno kombinirati z drugimi visokokakovostnimi sestavinami – če je mogoče iz ekološke pridelave!


Prepustite se naravnim okusom BIO ORGANIC sirupov Monin in si z njimi pripravite najljubše tople in hladne napitke, prav tako se odlično podajo s številnimi koktajli in sladicami.