Salitos pivo: izberi si svoj okus

SALITOS je kultno pivo barov in plaž v Južni Ameriki z zelo dogo tradicijo, kateri pa so dodali kanček svežine. Kateri je vaš najljubši okus?

Salitos pivo

Kot kaže, smo se dokončno poslovili od zime in pred nami so vse daljši in vse bolj topli dnevi, ki kar kličejo po posedanju na soncu. Za ustrezno osvežitev v pomladnih in poletnih mesecih vam predstavljamo SALITOS PIVA. SALITOS je kultno pivo barov in plaž v Južni Ameriki z zelo dogo tradicijo, kateri pa so dodali kanček svežine. V naši spletni trgovini boste našli tri različne vrste SALITOS piva in sicer:

SALITOS Tequila

Pivo SALITOS Tequila je popolna kombinacija piva, limete in IMPORTED TEQUILA DE JALISCO tekile (tequila). SALITOS Tequila, je vrhunsko “lager” pivo z okusom, ki nudi osvežitev v vročih poletnih dneh z le 5,9% alkohola.

SALITOS Cerveza

SALITOS Cerveza je “lager” pivo osvežujočega okus s kančkom mehkih pikantnih arom, uravnoteženih z citrusnimi notami, ki predstavljajo idealna pijača za vroče poletne dni. Pivo SALITOS Cerveza pooseblja poletje, življenjski slog in uživanje doma ali kje daleč vstran. Kar se je začelo v majhnih “bodegah” na južnoameriški obali, je zdaj postalo vrhunsko pivo, ki ga uživajo v več kot 56 državah po vsem svetu.

SALITOS Ice

SALITOS Ice navdušuje s svojo popolno mešanico edinstvenega okusa sadnega in svežega, ki spominja na osvežujoč koktajl. Osvežilen poletni napitek je narejen na osnovi sadnega vina in ima edinstven okus južnoameriškega limete. SALITOS Ice je popolna osvežitev vas in vaših prijateljev, s katerimi boste preživeli nepozabne poletne trenutke na plaži.

Salitos-pivo_news