Novost: Sadni pire MONIN Mandarina in Ruby grenivka

Naj bo prihajajoča pomlad še bolj dišeča in obarvana. Pri Moninu so svojim sadnim pirejem dodali dva nova okusa in sicer MONIN MANDARINA in MONIN RUBY GRENIVKA.

Monin Ruby Grapefruit

Naj bo prihajajoča pomlad še bolj dišeča in obarvana. Pri Moninu so svojim sadnim pirejem dodali dva nova okusa in sicer Monin mandarina in Monin Ruby grenivka. Svežina in edinstven okus, ki jo prinašata bo prava popestritev za pripravo najrazličnejših alkoholnih in brezalkoholnih koktajlov, sladic, ledenih čajev, limonad, frapejev in smoothijev.

Sadni pire MONIN Grenivka Ruby / Ruby Grapefruit je mešanica med grenivko in pomarančo. S svojim sočnim, sladkim in rahlo kislim okusom je sadni pire še posebej idealna kot preliv za sladico, in tudi kot nepogrešljiva sestavina koktajlov, frapejev, limonad in smoothijev.

Sestavine in recepti (klikni)

Sadni pire MONIN Mandarina / Tangerine ima značilen sladek, mehak in sočen okus po mandarini. Sadni pire je zato idealna kot preliv za sladico, in tudi kot nepogrešljiva sestavina koktajlov, frapejev, limonad in smoothijev. Lahko se ga uporabi tudi kot sestavina za Moscow Mule.

Sestavine in recepti (klikni)