Funkcijski napitki FOODNESS

Radi bi vam predstavili novost na slovenskem tržišču in sicer Foodness funkcijske napitke. Napitki so narejeni iz najbolj iskanih in zdravih sestavinah današnjega časa. Vse kapsule so združljive z aparatom Dolce Gusto.

Radi bi vam predstavili novost na slovenskem tržišču in sicer Foodness funkcijske napitke. Napitki so narejeni iz najbolj iskanih in zdravih sestavinah današnjega časa. Vse kapsule so združljive z aparatom Dolce Gusto. Izbirate lahko med sledečimi produkti.

FOODNESS GINSENG & COLLAGENE

Funkcijski napitek FOODNESS GINSENG & COLLAGENE je revolucionarni napitek s kavo, ginsengom in kolagenom. Vsaka kapsula vsebuje 2,5 g kolagena Verisol, kar je najmanjša količina priporočljiva za zagotavljanje vidnih rezultatov na koži. Če ga redno uživamo nam pomaga izboljšati elastičnost kože in zmanjšuje vidne gube.

FOODNESS GINSENG & MATCHA

Funkcijski napitek FOODNESS GINSENG & MATCHA vsebuje vse lastnosti gingsenga in prednosti matche. Medtem, ko je gingseng vir energije je matcha bogata s polifenoli in natioksidanti. Skupaj tvorita popoln in naraven recept proti staranju!

FOODNESS GOLDEN MILK

Funkcijski napitek FOODNESS GOLDEN MILK vsebuje starodavno naravno in zdravilno sestavino – kurkumo, ki je naraven antioksidant in daje napitku nešteto koristi: znatne protivnetne in antikarcinogene učinke, znižuje holesterol, izboljša imunost, daje telesu večjo prilagodljivost in doda naraven boj proti staranju.

FOODNESS KIDNESS CIOKO BUONO

Funkcijski napitek FOODNESS KIDNESS CIOKO BUONO je nov čokoladen napitek za otoke, ki ga obožujejo tudi mame! Slasten čokoladni napitek, ki dan napolni s srečo in veseljem. Brez glutena, brez laktoze (z mlečnimi nadomestki) in brez dodanih sladkorjev. Le najboljše za otroke!

FOODNESS MERMAID LATTE

Funkcijski napitek FOODNESS MERMAID LATTE vsebuje sestavine, ki povečajo koncentracijo in pomagajo obvladovati stres, hkrati pa ima visoko raven antioksidantov, maščob, kislin, vitaminov in mineralov.

FOODNESS UNICORN LATTE

Funkcijski napitek FOODNESS MERMAID LATTE vsebuje sestavine, ki povečajo koncentracijo in pomagajo obvladovati stres, hkrati pa ima visoko raven antioksidantov, maščob, kislin, vitaminov in mineralov.


Kako si pripravit Foodness funkcijski napite?

Priprava vašega najljubšega funkcijskega napitka je zelo enostavna, vsako pakiranje ne glede na okus vsebuje 10 kapsul, ki so združljive z vsemi Dolce Gusto aparati. Kapsulo vstavimo v aparat in počakamo da aparat napravi funkcijski napitek. Glede na vrsto aparata lahko avtomatsko ali ročno nastavimo “moč” okusa kateri vam najbolj ustreza.  Želimo vam veliko užitkov ob uživanju z funkcijskimi napitki Foodness.