Profesionalni blenderji Hamilton Beach

Predstavljamo vam svetovno priznano znamko blenderjev (mešalnikov) Hamilton Beach.

Nepogrešljiv del priprave najrazličnejših pijač so blenderji ali mešalniki, ki jih lahko uporabljamo tako za domačo kot profesionalno uporabo. Predstavljamo vam svetovno priznano znamko blenderjev (mešalnikov) Hamilton Beach, med katerimi lahko izbirate med:

Hamilton Beach 908 (HBB908)
Hamilton Beach Rio (HBB250)
Hamilton Beach Tango (HBH450)

Hamilton Beach Fury (HBH550)
Hamilton Beach Tempest (HBH650)

Profesionalni blenderji Hamilton Beach  so visoko zmogljiv mešalnik, katere odlikuje moč in enostavna uporaba. Nudijo natančno mešanje za najrazličnejše pijače in so opremljeni s funkcijami, ki nudijo popolno mešanja.

Poglavitne prednosti blenderjev (mešalnikov) so:

Wave-Action rezilo
Patentirana zasnova rezila iz nerjavečega jekla skrbi za popolno mešanje in drobljenje tudi celih kock ledu, kar doseže s premikanjem rezil navzgor in navzdol in ne krožno.

Wave-Action Blade Design

Zmogljiv motor
Motor je v celoti izdelan iz kovine in še ponaša z vse do 3 KM. Hamilton Beach blenderji nudijo dve hitrosti mešanja, jump in impulzni gumb omogočata natančno mešanje najrazličnejših mešanic pijač. Funkcija “Jump Cycle” začne mešanje z nižjo hitrostjo, da zdrobi led, nato pa se pospeši, da se postopek mešanja zaključi.

2 Speed Power

Senzor posode
Če posoda ni pravilno nameščena, senzor za posodo izklopi motor, da prepreči težave, ki bi lahko nastale zaradi napačne uporabe.

Jar Pad Sensor

Merilnik temperature
Vgrajen senzor opozarja, če se motor pregreje, in tako prepreči morebitne poškodbe motorja.

Trpežna posoda iz polikarbonata
Blenderji Hamilton Beach  so opremljeni s polikarbonatno posodo, odporno proti poškodbam, s priročnimi merilnimi oznakami, tako da lahko enostavno in natančno izmerite sestavine za popolno mešanico.

Izberite si svoj profesionalni blender Hamilton Beach glede na obseg uporabe v naši spletni trgovini (klikni).