Novost: The Bush Rum Co.

Edinstvena zbirka The Bush Rum Co rumov, je pridelana z uporabo zelene energije. Rumi so ustekleničeni v 100 % recikliranih steklenicah in pakirani v 100 % reciklirano embalažo. Ker šteje tisto, kar je znotraj (in zunaj).

The Bush Rum Co.

Edinstvena zbirka The Bush Rum Co. rumov, je pridelana z uporabo zelene energije. Rumi so ustekleničeni v 100 % recikliranih steklenicah in pakirani v 100 % reciklirano embalažo. Ker šteje tisto, kar je znotraj (in zunaj).

Izbirate lahko med sledečimi rumi in sicer:

THE BUSH RUM Original Spiced

je večkrat nagrajen karibski rum, kateremu je dodana skrivna mešanica začimb, ingver, vanilja in karamela, ki mu daje polni in specifičen vonj in okus začinjenega ruma. V letu 2021 je prejel tudi prestižno nagrado s strani Great Taste Awards.

Podroben opis likerja THE BUSH RUM Original Spiced

 

THE BUSH RUM Mango

je sadno začinjen karibski rum. Izhodišče predstavlja THE BUSH RUM Original Spiced, kateremu je dodana aroma tropskega manga, podprta z notami vanilje, eksotičnega sadja in sladkih, ogrevajočih začimb.

Podroben opis likerja THE BUSH RUM Mango

THE BUSH RUM Passionfruit & Guava

je sadno začinjen karibski rum. Izhodišče predstavlja THE BUSH RUM Original Spiced, kateremu je dodana aroma sočne pasijonke v kombinaciji s tropsko, mehko sladkobo guave, zaključena z mehko vaniljo in sladkih, ogrevajočih začimb.

Podroben opis likerja THE BUSH RUM Passionfruit & Guava

THE BUSH RUM Tropical Citrus

je začinjen rum, ki je popolnoma tropski s toplim začimbnim zaključkom. Izhodišče predstavlja THE BUSH RUM Original Spiced, kateremu je dodana aroma ananasa, manga in pasijonke s svežino pomaranče in drugih citrusov, zaključena z ogrevajočimi začimbi.

Podroben opis likerja THE BUSH RUM Tropical Citrus